Jadilah wanita solehah,seindah mawar berduri, akhlaknya indah bak haruman, kelembutan bak rintik, kesopanan anggun menutupi diri, memelihara dari pandangan ajnabi,tawadhuknya mengharap redha Ilahi,tak terpana pada fana dunia, ditetapkan buat lelaki yang soleh.Moga segala cinta dan rindu terpendam, hanya buat suami tercinta terletak ketaatan. Maka sempurnakanlah agamamu. Kaulah bidadari syurga cerminan Ainul Mardiyah. Benar ketetapanMu,wanita solehah permata buat lelaki soleh..

Nuffnang Ads

MY UP & DOWN LOVE STORIES

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Marriage Moving on...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 24 June 2014

ROTI NAN CHEESE RSMY TERBAIK!!!


Assalamualaikum....

Hah ni nak memperkenalkan roti nan cheese paling  best sekitar lembah Klang nie iaitu Roti Nan Cheese dari RSMY Jalan Medan Tuanku KL.

Semalam kawan aku ada hantar wassapp... ajak makan roti nan cheese leleh... aku pun ok jelah... kawan aku tu dari minggu lepas lagi beriya2 kata nan cheese kat sini sedap so aku ikutkan jelah..lagipun dekat dengan pejabat... balik kerja terus berpusing2 cari kedai nie.. ingatkan jauh..rupa2nya betul bertentangan dengan Maju Tower, di Maju Junction... 



Kalau ikutkan makanan mamak macam  nie tak berapa lalu kat tekak aku... tapi sekali roti nan cheese tiba di meja.. terus telan air liur... memang tak tahan tengok cheese yang melimpah di celah2 roti yang dipotong... rotinya memang lembut... bergetah je cheese kalau di tarik..haha... memang berbaloi... mesti akan pergi lagi... sampai sekarang teringat2..hahaha.. *lebih2 pulak naniey nie***haha

Sesiapa yang berhajat nak rasai kelazatan roti nan cheese,aku bagi peta dan alamat  yang dicopy dari google..hehe


Alamat :
11 & 13, Jalan Medan Tuanku, Kuala Lumpur,
Malaysia
Telefon : 03-2697 0700

Waktu operasi:
Isnin hingga Jumaat : 11:00 pg – 12:00 mlm
Sabtu: 4:00 ptg - 01:00 pg
Ahad & Cuti Umum: 4:00 ptg – 12:00 mlm

13 comments:

  1. tengok gambo je dah terliur..tak pernah rasa lagi cheese nan nih..

    ReplyDelete
  2. Aduh, bab cheese ni yang terliur tengok... :)

    ReplyDelete
  3. Sedapnya...tengok je dah terliur..dengan cheese nya lagi..waa..hehe.

    ReplyDelete
  4. Ni nan ke pizza? -_-" Jahat gila cheese dia! urgghhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. roti nan nie..gila kan cheese dia..haha

      Delete
  5. wah cheese dia. Ni yang jeles ni.

    ReplyDelete
  6. Pieww.. terliur tengok. Mmg kena singgah ni nanti.. :)

    ReplyDelete
  7. Wah bestnya nanie..kena cuba ni...

    ReplyDelete
  8. perghhh xtahan nye tgk cheese tu...nsb la jauh di mlk ni ='(

    ReplyDelete

terima kasih sudi tinggalkan komen..doakan saya dan suami bahagia hingga akhir hayat!!!