Jadilah wanita solehah,seindah mawar berduri, akhlaknya indah bak haruman, kelembutan bak rintik, kesopanan anggun menutupi diri, memelihara dari pandangan ajnabi,tawadhuknya mengharap redha Ilahi,tak terpana pada fana dunia, ditetapkan buat lelaki yang soleh.Moga segala cinta dan rindu terpendam, hanya buat suami tercinta terletak ketaatan. Maka sempurnakanlah agamamu. Kaulah bidadari syurga cerminan Ainul Mardiyah. Benar ketetapanMu,wanita solehah permata buat lelaki soleh..

Nuffnang Ads

MY UP & DOWN LOVE STORIES

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Marriage Moving on...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 11 December 2013

SEGMEN SAYA SAYANG BLOG SAYA


Assalamualaikum...

Jom join segmen paling simple di abad ini.. segmennya ialah
>
>
>
Tadaaaa....
 http://4.bp.blogspot.com/-GjQKfpHadxo/UqVeyUiOY8I/AAAAAAAADkE/TOAn1JBFItU/s320/sayang+blog.png


jom kita baca syarat2 yang telah ditetapkan oleh ayu...

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..
2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..
3. buat tajuk " segmen: saya sayang blog saya "
4. macam biasa... letakkan banner diatas yer...simple je..hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
5. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...
hehehe...simple je kan.....ayu buka segmen ni sebulan hingga 25/12/2013....hehehe....jam 10 malam

Pesanan penaja: Segmen ini tiada hadiah disediakan.. hadiahnya anda akan dapat bila viewers blog anda meningkat dan followers blog anda semakin bertambah.. hehehe...

Jom sertai ramai2..... Thank you Ayu atas jemputan  join segmen ini... !!!

Babai...

20 comments:

  1. tq ye sudi join segmen ayu.. ada masa nanti boleh la blogwalking... tambah kenalan tambah follower blog...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/senarai-rakan-blogger-segmen-saya.html

    ReplyDelete
  2. Salam...singgah sini...kalau tak keberatan sudilah join GA saya yer....http://mawarberduri4147.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-afiqah.html..Tq...

    ReplyDelete
  3. Good Luck Dear...Selamat Bersegmen...

    x0x0 ^___^

    Done follow u here... ;)

    ReplyDelete
  4. Singgah bw dari segmen yg sama & follow sini. Salam ukhwah
    http://www.khirkhalid.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  5. TQ..will follow u back later yaa...

    ReplyDelete
  6. Singgah dan follow sini. jemput ke blog saya :)

    http://iemanzahri.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  7. Hai..salam perkenalan..saya dari segmen yg sama..dah follow u, jemput menyinggah n follow http://mayabeautyempire.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  8. Blogwalking dari segmen yg sama..already follow here. jemput singgah ye.. :D

    Segmen: Saya Sayang Blog Saya

    ReplyDelete
  9. salam ukhwah..
    yaya singgah dan follow blog yang awesome ni dari segmen yang sama ^_^
    http://www.cikyaya.my/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  10. Salam kenal~ Dari segmen yg sama. Dtg lawat sini. Jom lawat saya di http://ieramiarh.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  11. Salam Cik Naniey, saya Hanih Borhan, datang menyinggah dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum :) Salam kenal.. Datang singgah sini dari segmen yg saman , done follow..

    ReplyDelete
  13. Datang dari segmen yang sama. Done follow :). Followback please? :)Saya baru buat blog ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum.. Shawal singgah dari segmen yang sama.. Done follow sini.. ^^

    Jemput join segmen bloglist Shawal juga ye.. :)

    http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/12/segmen-pencarian-bloglist-di-mohd-noor.html

    ReplyDelete

terima kasih sudi tinggalkan komen..doakan saya dan suami bahagia hingga akhir hayat!!!