Jadilah wanita solehah,seindah mawar berduri, akhlaknya indah bak haruman, kelembutan bak rintik, kesopanan anggun menutupi diri, memelihara dari pandangan ajnabi,tawadhuknya mengharap redha Ilahi,tak terpana pada fana dunia, ditetapkan buat lelaki yang soleh.Moga segala cinta dan rindu terpendam, hanya buat suami tercinta terletak ketaatan. Maka sempurnakanlah agamamu. Kaulah bidadari syurga cerminan Ainul Mardiyah. Benar ketetapanMu,wanita solehah permata buat lelaki soleh..

Nuffnang Ads

MY UP & DOWN LOVE STORIES

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Marriage Moving on...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 30 December 2013

Segmen Azam Blog 2014 by HBP

Assalamualaikum.....

Hari nie penuhkan masa dengan join segmen jelah eh... 


 http://pening-pala.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014.html



Segmen kali ini dinamakan Segmen Azam Blog 2014 by HBP.... 

alkisahnya cerita blog  di tahun 2013
Tahun 2013 aku memang xde terniat pon nak letakkan apa2 azam untuk blog neh.. sebab aku tulis blog sekadar suka2.. time ada idea nak menulis, aku buat entry..dah siap buat entry aku sign out... xde nak tambah followers, xde nak follow orang.. xde nak blogwalking..xde pon nak kasi pageview naik.. semua dibuat atas sekadar suka-suka.. semuanya untuk diri sendiri... 

Then dalam 2 bulan lepas... baru aku mula aktif tambah followers... baru nak blogwalk... baru nak bertegur dalam chatbox dgn blogger lain.. baru pandai tinggalkan backlink... syukur alhamdulilah dalam masa 2 bulan nie follower dah melebihi 100 orang.. memang tidak dijangka2...  sebelum ni blog aku memang langsung tiada followers yaa.. (((ZERO)))... walaupun dulu xberapa aktif berblogging tapi aku tetap daftar nuffnang.. tapi biasalah, tak aktif mana ada iklan nak singgah kan... then bila aku kerja keras sikit 2 3 bulan neh.. dapatlah hadiah 2 CPUV dari nuffnang... alhamdulilah... Blog pon dah banyak aku modify untuk kemudahan rakan blogger lain menjengah dan meninggalkan komen... 

Azam Blog 2014
  • akan memperuntukkan masa dengan blog sekurang2nya 1 atau 2 jam sehari.. walau sibuk macamana pon     tetap akan jenguk blog..akan lebih kerap blogwalk mengunjungi rakan2 lain.. sekarang nie malas sikit nak jalan2..akeke (( seminggu kadang2 langsung xdapat jengah blog))
  • akan post sekurang-kurangnya 2 entry dalam sehari..  ((sekarang nie seminggu pon 2 3 entry je))
  • Nak capai 1k follower by end of Disember 2014... (( sekarang baru 100 above))
  • Nak CPUV lebih banyak dari Nuffnang...  ((sekarang baru dapat 2))
  • Nak rajinkan diri bagi komen pada blog rakan2 lain..hehe..((sekarang malas sangat nak mengomen..just baca je entry lepas tu bukak entry blogger lain..rugi pulak rasanya)))

6 comments:

  1. Good one naniy & good luck k!!!

    ReplyDelete
  2. thanks sbb sudi join segmen pha is..
    smoga segala azam dan impian tercapai..
    insyaAllah, kalau berusaha, segalanya mungkin..

    ReplyDelete
  3. singgah dr segmen yg sama...harapnya segala impian akan tercapai di tahun baru ni..good luck! :)

    ReplyDelete
  4. salam tahun baru...
    singgah BW sambil bertanya khabar... :)
    amacam dengan azam tahun lepas..? ada yang tertunai?

    ReplyDelete

terima kasih sudi tinggalkan komen..doakan saya dan suami bahagia hingga akhir hayat!!!