Jadilah wanita solehah,seindah mawar berduri, akhlaknya indah bak haruman, kelembutan bak rintik, kesopanan anggun menutupi diri, memelihara dari pandangan ajnabi,tawadhuknya mengharap redha Ilahi,tak terpana pada fana dunia, ditetapkan buat lelaki yang soleh.Moga segala cinta dan rindu terpendam, hanya buat suami tercinta terletak ketaatan. Maka sempurnakanlah agamamu. Kaulah bidadari syurga cerminan Ainul Mardiyah. Benar ketetapanMu,wanita solehah permata buat lelaki soleh..

Nuffnang Ads

MY UP & DOWN LOVE STORIES

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Marriage Moving on...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 24 December 2013

TELUK CEMPEDAK

Assalamualaikum....

On the way balik dari Cherating hari tu sempat singgah makan di Teluk Cempedak.. dalam setengah jam je kot dari Hotel Lagenda yang kami menginap tu... 


Seperti biasa semua pantai kat pantai timur kot ombak besar.. sama dengan Pantai Cherating..kat sini pon ombak besar... dilarang mandi manda... boleh cuci2 mata je sambil biarkan angin bayu langgar muka.. cehhh *penjodoh bilangan xberapa kena di situ..ahaksss*..




Pantai Teluk Cempedak terletak kira-kira 5 km dari KuantanPahangMalaysia. Ia merupakan tempat perkelahan yang popular dan menjadi tumpuan ramai terutamanya pada hujung minggu. Mempunyai pasir pantai yang bewarna putih melepak dan gebu... **gebu sangat..kehkeh.. 


 Lepak-lepak..ambik gambar sekeping dua..then balik..hehe



 Cenderahati pon ada dijual..aku sempat sambar fridge magnet 3 ketul 10 hengget


Singgah sini kejap je.. lepak dalam setengah jam terus bertolak balik KL... ahhh penattt..tidur je dalam van bomba..!!!

6 comments:

  1. best nya.. dah lama tak pergi ke pantai..

    ReplyDelete
  2. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. teringin nak gi Teluk Cempedak ni...x penah sampai sana

    ReplyDelete
  4. teluk cempedak nie memang tempat yang best kalau nak singgah..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan.. dah penah g, tp xpuas, nak g lg.. jemput join http://ainnurloveblossom.blogspot.com/2013/12/love-blossom-giveaway.html

    ReplyDelete

terima kasih sudi tinggalkan komen..doakan saya dan suami bahagia hingga akhir hayat!!!