Jadilah wanita solehah,seindah mawar berduri, akhlaknya indah bak haruman, kelembutan bak rintik, kesopanan anggun menutupi diri, memelihara dari pandangan ajnabi,tawadhuknya mengharap redha Ilahi,tak terpana pada fana dunia, ditetapkan buat lelaki yang soleh.Moga segala cinta dan rindu terpendam, hanya buat suami tercinta terletak ketaatan. Maka sempurnakanlah agamamu. Kaulah bidadari syurga cerminan Ainul Mardiyah. Benar ketetapanMu,wanita solehah permata buat lelaki soleh..

Nuffnang Ads

MY UP & DOWN LOVE STORIES

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Marriage Moving on...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 9 December 2013

1st NEW YEAR GIVE AWAY BY YAN

Assalamualaikum....

Rajin pulak aku join segmen GA neh... tapi xsalahkan... kalau syarat yang diberikan adalah simple, mmg laju lah aku join..hehe

Ok kali nie segmen GA 1st NEW YEAR GIVE AWAY BY YAN....

Tahun baru hampir tiba.. so xsalahkan kalau kita sambut tahun baru dengan menyertai GA dari rakan blogger kita neh... 

Ok syaratnya amatlah mudah.. tayah nak klik sana sini... *haaa aku suka neh



 http://berstoryatsini.blogspot.com/2013/12/1st-new-year-giveaway-by-yan.html
klik banner untuk sertai

you all semua just:
a) of courselah follow blog empunya GA neh kan... 
then syarat2 lain tu sila klik banner berkunjung ke blog tuan punya GA, baca dan join....

Tarikh tamat pada 28 Disember 2013

Jom bloggers kita sama2 meriahkan kehadiran tahun baru dengan menyertai GA dari Yan neh.. mana tau kot2 dapat topup free kan..

Cup cup.. azam tahun nie semua dah tercapai ke bloggers sekalian??ke kena forward ke tahun depan?? .

ok bai...

14 comments:

  1. Terima kasih sebab join Kak Naniey :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syarat simple mmg kak naniey join lah,hi

      Delete
  2. salam.. singgah sini,membalas kunjungan.. gud luck ^_^

    ReplyDelete
  3. Gudluck naniey..sya pun join jgk :)

    ReplyDelete
  4. Salam! All the best taw!

    Jom join giveaway Iday pulak. Banyak hadiah. 26 orang pemenang yang bertuah akan dipilih! Hadiah termasuklah : 3 helai chiffon skirt, 1 shawl, voucher cupcake, topup dan mcam-macam lagi.

    Klik link ni kalau nak join:
    http://sayaiday.blogspot.com/2013/12/giveaway-virtualmalaysiacom-promotes_27.html

    ReplyDelete

terima kasih sudi tinggalkan komen..doakan saya dan suami bahagia hingga akhir hayat!!!