Jadilah wanita solehah,seindah mawar berduri, akhlaknya indah bak haruman, kelembutan bak rintik, kesopanan anggun menutupi diri, memelihara dari pandangan ajnabi,tawadhuknya mengharap redha Ilahi,tak terpana pada fana dunia, ditetapkan buat lelaki yang soleh.Moga segala cinta dan rindu terpendam, hanya buat suami tercinta terletak ketaatan. Maka sempurnakanlah agamamu. Kaulah bidadari syurga cerminan Ainul Mardiyah. Benar ketetapanMu,wanita solehah permata buat lelaki soleh..

Nuffnang Ads

MY UP & DOWN LOVE STORIES

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Marriage Moving on...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 16 April 2014

Segmen: Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru


Assalamualaikum.....


Tetiba rasa nak terpanggil untuk menyertai segmen yang dianjurkan oleh En. Hasrul Hassan neh.... kita kan blogger baru..mestilah nak menyelit kat mana2 segmen yang dianjurkan..xboleh sombong2..nanti orang tak kenal blog kita yaa dak...hihihi

 http://www.hasrulhassan.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-baru-blogspot.html

Berikan nama blog, url blog dan nama blogger anda.

Blog diberi nama Blog Naniey Jemiey.. iaitu nama panggilan kawan2 untuk kita dan suami, gabungkan sekali..nampak tak romantik di situ..hehe...?? URL blog : http://upsidesdown.blogspot.com  Nama blogger pun sama dengan nama blog NANIEY JEMIEY

Nyatakan umur anda, dan umur blog anda.

Umur pemilik blog neh baru 28... muda lagi kan??tapi kelakuan macam umur 18 tahun.....Secara jujurnya blog ni didaftar pada tahun 2007.. dah lama kan... tapi itu sekadar daftar sahaja..tak aktif  pun... aku mula aktifkannya pada hujung tahun 2013... so agak2 kira macam mana umur blog aku sebenarnya neh...??

Jika ada bilangan follower, nyatakan juga bilangan follower blog anda.

Dengan tak segan dan tak malunya saya umumkan follower Blog ini seramai 216 orang... haaa mengaku tak ramai pun..so silallah  follow untuk ramaikannya..dan dijamin anda akan di follow balik..hehe

Cerita serba ringkas mengenai apa yang anda ceritakan dalam blog. 

Blog Naniey berkisahkan tentang perjalanan kehidupan aku yang kadang-kadang tunggang terbalik (upsidesdown)...segala cerita suka..duka..sedih..gembira aku muatkan dalam blog neh... kadangkala kalau tak ada story nak diceritakan..aku akan kongsikan tips2 yang aku amalkan samada tips kesihatan, rumah tangga, perhubungan persahabatan, motivasi diri dan lain2.. 

Nak tahu lebih lanjut?? sila follow blog ni yaaa..hehehe

Tarikh tamat segmen ini pada 16 April 2014 (haaaa hari ni lah)

27 comments:

  1. datang membalas kunjungan ..tapi tak bawak buah tangan..ahahha
    cuma meninggalkan jejak dan jadi pengikut setia sekali..
    salam perkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. singgah2... nanti nak jamu teh-o... hehe..TQ sudi berkunjung!!

      Delete
  2. oic...begitu ceritanya...rupanya dah lewat 20an laa ek..sekali tengok rupa ingatkan pertengahan 20an..hehehe..tapi baca blog naniey memang best, macam2 cerita ada...hehehe

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooohhh awek muda lah nie eh..akeke... best eh?? pujiankah atau PERLIankah?? hehe... blog caca merba..malu!!!

      Delete
  3. all the best ye Naniey :) seronok jgk join Segmen skli skla kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. best licha.. blh kenal blogger baru dgn lebih detail..hehe

      Delete
  4. Salam.
    Bolehlah selalu lepak kat sini. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaa boleh2..jemput lepak yaa... nanti nk hidang teh-o...

      Delete
  5. follower dah btmbah 218 org..hihihi

    ReplyDelete
  6. Dtg terjah blik..gud luck ye dear.. Http://aisyahambris.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Good luck dear..semoga terpilih ya..

    ReplyDelete
  8. good luck ..
    drisegmen yang sama..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

    ReplyDelete
  9. As-Salam. Terima kasih kerana join segmen saya - hasrulhassan.com.

    Mahu menulis blog berkaitan tips .. nak menarik perlu sentuhan peribadi sendiri, nak unik tampilkan tips dengan gambar pengalaman sendiri.

    :) In Sha Allah, mari jemput belajar banyak tips dan panduan dari blog saya yang tidak seberapa itu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ats semua tips yang diberikan...insyaAllah saya akan praktikkan dan majukan lagi pengisian dalam blog neh... terima kasih byk2.. terharu sgt2..hehe

      Delete
  10. teruskan berblogging naniey.. lps nie mst ramai followers..

    ReplyDelete
  11. Hai emma dari segmen yang sama . salam perkenalan :)
    http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

    *selamat blogwalking :)

    ReplyDelete
  12. done follow sini...singgah dari segmen yang sama...

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  13. Hai,,!! Salam kenal.. !! DayangDeno datang dari blog Hasrul Hassan dan terus follow sini #222...! Good luck! ^_^

    My link : http://www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
  14. Datang terjah dari segmen yang sama...

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  15. assalammualaikum.. Zara dtg dr segmen yg sma tp kat bahagian entry "blogger blogspot baru 2014 (2) .. =D

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan dari:-

    http://bulat-mata.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum dan Salam Perkenalan dari www.azzahairi.com.Saya juga datang dari segmen yang sama.Semoga ikatan yang terjalin antara blogger sentiasa kukuh.Ada masa jenguk-jenguklah entri dalam blog saya ye..

    ReplyDelete

terima kasih sudi tinggalkan komen..doakan saya dan suami bahagia hingga akhir hayat!!!