Jadilah wanita solehah,seindah mawar berduri, akhlaknya indah bak haruman, kelembutan bak rintik, kesopanan anggun menutupi diri, memelihara dari pandangan ajnabi,tawadhuknya mengharap redha Ilahi,tak terpana pada fana dunia, ditetapkan buat lelaki yang soleh.Moga segala cinta dan rindu terpendam, hanya buat suami tercinta terletak ketaatan. Maka sempurnakanlah agamamu. Kaulah bidadari syurga cerminan Ainul Mardiyah. Benar ketetapanMu,wanita solehah permata buat lelaki soleh..

Nuffnang Ads

MY UP & DOWN LOVE STORIES

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Marriage Moving on...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 2 April 2014

WW: BEST FRIEND FOREVER!!!


Assalamualaikum... 


Dari depan : Farah, hajidah, laila+son, mieja.. depan sekali yang pegang monopod adalah suami Laila..
Belakang : Suami Mieja, Suami Aku.. and yang peluk bahu suami aku tu..ofkoslah aku kan..hehe...


Mereka semua adalah kawan baik dari zaman sekolah hinggalah kini... ada antara mereka aku mula berkawan semasa dari darjah 1 lagi.. almost 20 tahun dah persahabatan kami terjalin... ada juga mula kenal dan berkawan dari sekolah menengah... tapi yang penting mereka  ini aku kenal dari zaman bangku sekolah dan perhubungan persahabatan kami kekal hingga kini walaupun ramai yang dah punya keluarga sendiri.

Mieja..im known him since i'm 7 years old!!

Friendship is the hardest thing in the world to explain. It’s not something you learn in school. But if you haven’t learned the meaning of friendship, you really haven’t learned anything. – Muhammad Ali

NOTE: Gambar kami semasa bercuti di Pulau Perhentian Minggu lepas..

6 comments:

  1. Sahabat utk dunia & akhirat... :)

    ReplyDelete
  2. in sha Allah..semoga persahabatan terus mekar..

    ReplyDelete
  3. hye..ingat Syira lagi tak ? hehe

    ReplyDelete
  4. fiza tak ingat dah kawan fiza masa umur 7 tahun.. hehe

    ReplyDelete
  5. lamanye persahabatan.. btw semoga persahbatan yang terjalin ni akan sentiasa kekal sampai bila2.. in shaa ALLAH :)

    ReplyDelete
  6. semoga persahabatan yang terjalin akan terus berkekalan.. :D

    ReplyDelete

terima kasih sudi tinggalkan komen..doakan saya dan suami bahagia hingga akhir hayat!!!