Jadilah wanita solehah,seindah mawar berduri, akhlaknya indah bak haruman, kelembutan bak rintik, kesopanan anggun menutupi diri, memelihara dari pandangan ajnabi,tawadhuknya mengharap redha Ilahi,tak terpana pada fana dunia, ditetapkan buat lelaki yang soleh.Moga segala cinta dan rindu terpendam, hanya buat suami tercinta terletak ketaatan. Maka sempurnakanlah agamamu. Kaulah bidadari syurga cerminan Ainul Mardiyah. Benar ketetapanMu,wanita solehah permata buat lelaki soleh..

Nuffnang Ads

MY UP & DOWN LOVE STORIES

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Marriage Moving on...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 26 May 2014

NUFFNANG DAN HADIAH GIVEAWAY DARI GA TENGKU BUTANG

Assalamualaikum....

Sebelum bercerita lanjut berkenaan dengan tajuk entry di atas, terlebih dahulu aku ingin mengucapkan tahniah kepada pasukan Badminton Piala Thomas Malaysia kerana mempamerkan permainan yang mantap semalam. Walaupun kemenangan tidak berpihak kepada pasukan negara, namun aksi semangat juang yang ditunjukkan oleh pemain sememangnya mereka sudah dianggap pemenang bagi rakyat Malaysia. Tahniah.. mau luruh jangtung aku semalam..berdebar sangat... lagi best tengok aksi YB KJ.. betul2 bersungguh2 memberikan sokongan dan tiupan semangat kepada pemain. dari duduk di bangku penonton VIP..sanggup turun ke bawah bersama-sama pemain lain untuk memberi sokongan secara lebih dekat kepada pemain Malaysia.. inspiring betul YB nie kan... hiii... 

Kembali pada tajuk entry, alhamdulilah nuffnang melekat lagi.. kali ini datangnya dari produk Sonafi Lactacyd ... Sonafi Lactacyd adalah produk Feminine Hygiene yang mampu memberikan kesegaran, kelembapan dan penjagaan yang rapi kawasan intim wanita.. untuk info lanjut boleh melawat di laman web Lactacyd. so kalau rakan-rakan semua nampak iklan Lactacyd sedang berjoget-joget di blog ini, jangan segan silu untuk klik banyak2 ya... jasa rakan2 semua amat di hargai... 


Setel berkenaan nuffnang, aku teruskan kepada hadiah yang aku terima hasil daripada Segmen Give away 2nd Anniversary My Love & me dari Tengku Butang dan hadiah ini disponsor oleh Blog Mazura Azura . 


Hadiah yang aku terima adalah Tdudung bawal bewarna hijau pucuk pisang... yieppyy dapat bawal.. macam tau2 je aku suka pakai tudung bawal..hahaha... Apapun terima kasih ya kepada Penganjur dan Sponsorship.. 

Kalau berkesempatan saya seru kepada rakan-rakan blogger untuk menjenguk ke blog penganjur iaitu http://tengkubutang.blogspot.com/ dan blog sponsor tudung bawal yang cantik ini : http://mazatulazura.blogspot.com/

sekian terima kasih..babai.... 

13 comments:

  1. tahniah dapat hadiah tu...tanpa segan silu klik2..

    ReplyDelete
  2. Yeayyy....dah dapat klik ads Lactacyd tu.
    Congrats dear (^^,)

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum..

    nice ... tahniah dapat cpuv dan dapat hadiah daripada blogger...

    mselim3

    ReplyDelete
  4. Tahniah Nanie...lactacyd for your lunch..he..he

    ReplyDelete
  5. tahniah..tahniah.. dua kali tahniah :) hihihi

    ReplyDelete
  6. Tahniah Naniey... semoga sentiasa murah rezeki.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Nanie... Murah rezeki... :)

    ReplyDelete
  8. wahh...congratulation..dapat hadiah berganda kali ini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

terima kasih sudi tinggalkan komen..doakan saya dan suami bahagia hingga akhir hayat!!!