Jadilah wanita solehah,seindah mawar berduri, akhlaknya indah bak haruman, kelembutan bak rintik, kesopanan anggun menutupi diri, memelihara dari pandangan ajnabi,tawadhuknya mengharap redha Ilahi,tak terpana pada fana dunia, ditetapkan buat lelaki yang soleh.Moga segala cinta dan rindu terpendam, hanya buat suami tercinta terletak ketaatan. Maka sempurnakanlah agamamu. Kaulah bidadari syurga cerminan Ainul Mardiyah. Benar ketetapanMu,wanita solehah permata buat lelaki soleh..

Nuffnang Ads

MY UP & DOWN LOVE STORIES

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Marriage Moving on...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 5 May 2014

NUFFNANG MELEKAT!!!



Assalamualaikum...


Buka blog hari ni.. terlihat ramai rakan follower update berkenaan nuffnang.. aku oun tergerak hati nak cek.. sebelum nie rasa malas nak cek sebab dah tahu nuffnang ni sombong sikit dengan aku.. payah betul nak melekat..akeke... tapi hari ini cek  3 ketul yang melekat untuk bulan april.. sebelum2 nie cek tak ada pun.... alhamdulilah.. walaupun jumlah yang di kreditkan tak banyak.. tapi oklah dari tak ada langsungkan...

okey mood nak berblog down lagi sebab keadaan blog makin teruk... entry yang diupdate pada minggu lepas hingga kini tak menjelma di feed blog... sakit hati!!!


8 comments:

  1. Tahniah nanie..nway jangan sedih-sedih k..

    ReplyDelete
  2. tahniah naniey.. lps nie mst ader lagi tu..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki... tahniah Naniey.. semoga terus dimurahkan rezeki & semoga terus sukses.. all the best!

    ReplyDelete
  4. tahniah. kalau rezeki tak kemana kan dear.

    ReplyDelete
  5. wahh..bestnye..murah btol rezki ek...
    xsetel lg ke probs blog nanie ni..mcm da lame je kn?

    ReplyDelete
  6. tahniah. ada rezeki dari Nuffnang. Keep on writing. nice blog.

    ReplyDelete

terima kasih sudi tinggalkan komen..doakan saya dan suami bahagia hingga akhir hayat!!!