Jadilah wanita solehah,seindah mawar berduri, akhlaknya indah bak haruman, kelembutan bak rintik, kesopanan anggun menutupi diri, memelihara dari pandangan ajnabi,tawadhuknya mengharap redha Ilahi,tak terpana pada fana dunia, ditetapkan buat lelaki yang soleh.Moga segala cinta dan rindu terpendam, hanya buat suami tercinta terletak ketaatan. Maka sempurnakanlah agamamu. Kaulah bidadari syurga cerminan Ainul Mardiyah. Benar ketetapanMu,wanita solehah permata buat lelaki soleh..

Nuffnang Ads

MY UP & DOWN LOVE STORIES

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Marriage Moving on...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 12 May 2014

Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com


Assalamualaikum

mood nak ber"Give Away" datang lagi... kali nie nak join GA dari Mamaniza..



Buat julung kalinya mama melancarkan Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com disertai  beberapa para sponsor yang hebat dengan menawarkan beberapa ganjaran yang menarik kepada para pemenang. 


Follow Blog :


Like Page :























Syarat utama :
  1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com
  3. Copy coding yang telah disediakandan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.
  4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.
  5. Giveaway ini akan berlangsung pada 10 Mei pukul 12 tengahari dan berakhir pada 20 Mei 2014 pada  12 tengahari juga.
  6. Pemenang akan diumumkan pada 25 Mei 2014 berdasarkan random

Hadiah Giveaway :
  • Tasbih Pearl x 10 pemenang 
  • Wang tunai RM 30 x 1 pemenang
  • Top up bernilai RM 5 x 5 pemenang
  • Tudung bawal berserta brooch x 1 pemenang
  • Senaskah Tafsiran Pimpinan Ar rahman x 1 pemenang
  • Sticker Homemade (2 sticker) x 1 pemenang
  • Keychain Penyu x 5 pemenang
  • Hadiah Misteri x 2 pemenang
  • Kain Baju Kurung 4M  dan Goodie beg bersama accesories x 1 pemenang
  • Tudung Bawal Plain x 2 pemenang
  • 3 Pin Tudung by Pin2it by NeenaAnuar x 3 pemenang
  • Buku Terbitan Ana Muslim bernilai RM 100 x 1 pemenang
  • Bedak Sejuk Azza's Gold Powder x 1 pemenang

Nota :

34 pemenang di cari, di harap giveway ini akan mendapat sambutan dengan meriahnya. Sekian, terima kasih.

20 comments:

  1. Replies
    1. gd luck yer.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

      Delete
  2. Good Luck and All the best Naniey...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Haiii.. Cakkk!!! Tahniahh!!
    Anda adalah Pemenang Salah Satu Hadiah GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME BY TENGKUBUTANG!! Sila lihat Senarai Pemenang dan tuntut hadiah dari SPONSOR segera! tuntut hadiah sebelum hari Sabtu (17/5/2014) yea.. tengok senarai pemenang di link ini--> http://tengkubutang.blogspot.com/2014/05/pemenang-giveaway-2nd-year-wed.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. menang ke..alhamdulilah...ingat dah tak berjaya sebab GA tu dah lama kan..Terima kasih yaa tengku butang!!!

      Delete
  4. salam. dari GA yang sama...all the best :)

    ReplyDelete
  5. All the best, Naniey... :)

    ReplyDelete
  6. sggah sini dr segmen yg sama ! good luck ! ^^ ! http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  7. Salam, mama blogwalking peserta di sini. Senarai peserta giveaway mama telah diupdate, boleh semak di sini http://www.mamaniza.com/2014/05/senarai-peserta-giveway-mega-1st.html

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah dari segmen yang sama...
    Semoga berjaya... (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  9. salam mesra..

    datang blogwalking dari giveaway yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/12/giveaway-mega-1st-anniversary-mamaniza-com/

    ReplyDelete
  10. datang terjah dari segmen yang sama..

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete

terima kasih sudi tinggalkan komen..doakan saya dan suami bahagia hingga akhir hayat!!!