Jadilah wanita solehah,seindah mawar berduri, akhlaknya indah bak haruman, kelembutan bak rintik, kesopanan anggun menutupi diri, memelihara dari pandangan ajnabi,tawadhuknya mengharap redha Ilahi,tak terpana pada fana dunia, ditetapkan buat lelaki yang soleh.Moga segala cinta dan rindu terpendam, hanya buat suami tercinta terletak ketaatan. Maka sempurnakanlah agamamu. Kaulah bidadari syurga cerminan Ainul Mardiyah. Benar ketetapanMu,wanita solehah permata buat lelaki soleh..

Nuffnang Ads

MY UP & DOWN LOVE STORIES

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Marriage Moving on...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 14 February 2014

CRAVING PEPERO...!!

Assalamualaikum...

Hari ini terima ole-ole dari Langkawi…terima kasih yaa Wani…seronoknya kamu pergi ber”holiday” yaa… Dalam banyak-banyak coklat yang dia bagi…awal2 lagi aku terkam pepero neh… Rasanya sedap sangat..nanti kalau ada siapa pergi langkawi lagi mau kirim yaa..hehehe…



Mula-mula kenal dengan pepero neh bila tengok housmate makan masa menyewa dulu.. tiap2 hari aku tengok dia makan..aku cakaplah “eh macam budak2 makan benda nie.. dahlah biskut panjang macam stik..bersalut coklat pulak tu..memang makanan budak2… then dia terus bagi aku rasa… bila dah rasa tu faham2lah kan..mana cukup 1 batang.. last2 1 kotak dia bagi aku..akeke… memang sedap..


Pada yang nak kenal pepero, ianya sejenis jejari snek, bersalut dengan coklat dan almond.. mabelessss!!!...

12 comments:

  1. Tak pernah try ..look marvelous..must try one!!! thanks naniey bagi idea baru kat kita!!!

    ReplyDelete
  2. Bila pandang ni baru teringat semalam anak ada bawak balik coklat ni huhu...

    ReplyDelete
  3. sedap peppero ni..mmg xckop satu..hehe

    ReplyDelete
  4. mcm sate bile tengok dlm gambar.. heheh..

    ReplyDelete
  5. memang sedap ni.. Ros pun baru je kenal masa family gi langkawai bulan 12 lepas.. hihihi.. makan ni, memang tak cukup sebungkus..

    ReplyDelete
  6. wah...nampak macam sedap jer tuh..hehhe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Tasha tgk pon org selalu mkn.tapi tsha xpernah mkn,hehehe kt hypermarket biasa xda ke naniey>?? mmg kt langkawi je ke?? hehe

    ReplyDelete
  8. kat mana2 pasaraya pon ada tasya..tapi kat langkawi lagi murah..boleh beli banyak2..hehe

    ReplyDelete

terima kasih sudi tinggalkan komen..doakan saya dan suami bahagia hingga akhir hayat!!!