Jadilah wanita solehah,seindah mawar berduri, akhlaknya indah bak haruman, kelembutan bak rintik, kesopanan anggun menutupi diri, memelihara dari pandangan ajnabi,tawadhuknya mengharap redha Ilahi,tak terpana pada fana dunia, ditetapkan buat lelaki yang soleh.Moga segala cinta dan rindu terpendam, hanya buat suami tercinta terletak ketaatan. Maka sempurnakanlah agamamu. Kaulah bidadari syurga cerminan Ainul Mardiyah. Benar ketetapanMu,wanita solehah permata buat lelaki soleh..

Nuffnang Ads

MY UP & DOWN LOVE STORIES

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Marriage Moving on...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 2 December 2013

23th Birthday Giveaway by MisEyz Blurz

Assalamualaikum...



ini 1st time aku join GA.. 

so sape2 yang nak join boleh klik banner kat atas tu..

tarikh tutup : 10 Disember 2013

Pelbagai hadiah menarik yang ditawarkan..acece

join lah semua yaa sebagai hadiah hari jadi kepada empunya diri... 

hope birthday yang ke 23 nie lebih bermakna dan meriahlah yaa....

Thank you!!!


1 comment:

  1. salam...ayu dtg dr giveaway yg sama..
    good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye....ayu ada buat segmen sempena cuti sekolah ni....tq..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html

    ReplyDelete

terima kasih sudi tinggalkan komen..doakan saya dan suami bahagia hingga akhir hayat!!!