Jadilah wanita solehah,seindah mawar berduri, akhlaknya indah bak haruman, kelembutan bak rintik, kesopanan anggun menutupi diri, memelihara dari pandangan ajnabi,tawadhuknya mengharap redha Ilahi,tak terpana pada fana dunia, ditetapkan buat lelaki yang soleh.Moga segala cinta dan rindu terpendam, hanya buat suami tercinta terletak ketaatan. Maka sempurnakanlah agamamu. Kaulah bidadari syurga cerminan Ainul Mardiyah. Benar ketetapanMu,wanita solehah permata buat lelaki soleh..

Nuffnang Ads

MY UP & DOWN LOVE STORIES

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Marriage Moving on...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 10 June 2014

CPUV NUFFNANG : PETRONAS PRIMEX 95


Assalamualaikum.....

Pagi-pagi buka blog, then ternampak ada rakan blogger update berkenaan dengan CPUV Nuffnang.. happy dia bila nuffnang bertenggek lagi..rezeki beliau lah tu..alhamdulilah...

Aku pun terasa gedik nak cek nuffnang aku pulak... mana tahu kot2 rezeki datang lagi... tak mengharap sangat.. tapi dalam hati mintak2 lah ada lekat... haha


Bila dah bukak tu..nampaklah CPUV dari Petronas Primex 95 tengah on-going.. alhamdulilah..rezeki awal pagi.. Terima kasih nuffnang...

Oklah rakan-rakan blogger..seperti biasa..kalau ada nampak iklan Petronas Primex 95 tengah berdansa di page ini..jangan lupa klik byk2 eh... hehe

Babaiii


14 comments:

  1. wahhh tahniahhh :) duit raya duit raya hehhe

    ReplyDelete
  2. Tahniah dear, kita check acc nuff x dapat pulak.. 😕

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..Tahniah nanie..

    ReplyDelete
  4. Baiklah....congratulation Naniey... :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. rezeki.. Tahniah.. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah Naniey.. Alhamdulillah rezeki :)

    ReplyDelete
  7. tahniah, saya pun dapat CPUV ni

    ReplyDelete

terima kasih sudi tinggalkan komen..doakan saya dan suami bahagia hingga akhir hayat!!!