Jadilah wanita solehah,seindah mawar berduri, akhlaknya indah bak haruman, kelembutan bak rintik, kesopanan anggun menutupi diri, memelihara dari pandangan ajnabi,tawadhuknya mengharap redha Ilahi,tak terpana pada fana dunia, ditetapkan buat lelaki yang soleh.Moga segala cinta dan rindu terpendam, hanya buat suami tercinta terletak ketaatan. Maka sempurnakanlah agamamu. Kaulah bidadari syurga cerminan Ainul Mardiyah. Benar ketetapanMu,wanita solehah permata buat lelaki soleh..

Nuffnang Ads

MY UP & DOWN LOVE STORIES

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Marriage Moving on...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 6 January 2014

Birthday GiveAway by Cik Ayue


Assalamualaikum...

Hari ini saya nak join segmen GA dari Cik Ayue sempenan harijadi beliau...

 http://mii-and-himm.blogspot.com/2014/01/birthday-giveaway-by-cik-ayue.html

Sila klik banner untuk join yaa..

Untuk keterangan lanjut tentang syarat-syarat dan hadiah sila ke blog penganjur yaa... 

Ini adalah antara syarat yang telah ditetapkan.. 

1) Baju Pengantin/Pasangan

Gambar baju pengantin seperti yang diminta oleh Penganjur.. Pengantin ini adalah kawan sekerja saya.. Thank You Wani sebab izinkan saya guna gambar nie yaa..akekeke...

2. Pelamin Pengantin yang dibuat bawah conopy
Gambar pelamin yang ohsem!!! #conopy...

Warna Tema : Mint Green + purple...

Thank You Wani sebab sporting bagi gambar kahwin neh..

12 comments:

  1. waaa...super ohsem!! cntek sgtttttt...tq tau sbb join~~
    suke tgk baju kwn naniey tu ('',)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lupa nak inform.. saya xdpt follow tweeter sebab xde akaun..hehe..

      Delete
  2. Waa..menarik giveaway ini..insyaAllah nanti saya join. Terima kasih sebab tag dan semoga berjaya. ^______^

    p/s: Cantiklah gambar pelamin tu.

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini...wahh...cantik pelamin dan baju pun cantik...semoga berjaya...lum dapat join sb lum dapat pelamin dan baju yang super Ohsem...

    ReplyDelete
  4. terima kasih komen blog. Btw, good luck too. heeee.. *tayang gigi*

    ReplyDelete
  5. Good luck naniey...cantik color baju pengantin tu!!!

    ReplyDelete
  6. moga berjaya..cantik gambar tu. thanks tag, insyallah nanti saya join..nak cari2 gambar dulu hehe :)

    ReplyDelete
  7. good luck naniey and all the best...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. cantik kan.. walau pepel dan ijau tu mcm tak sesuai digabungkan tp bila kena cara mmg nice sgt..

    ReplyDelete
  9. wahh.. cantik.. hehe.. licha punya tema nanti kaler turqouise masa nikah.. tenkiu for the tag dear

    ReplyDelete

terima kasih sudi tinggalkan komen..doakan saya dan suami bahagia hingga akhir hayat!!!