Jadilah wanita solehah,seindah mawar berduri, akhlaknya indah bak haruman, kelembutan bak rintik, kesopanan anggun menutupi diri, memelihara dari pandangan ajnabi,tawadhuknya mengharap redha Ilahi,tak terpana pada fana dunia, ditetapkan buat lelaki yang soleh.Moga segala cinta dan rindu terpendam, hanya buat suami tercinta terletak ketaatan. Maka sempurnakanlah agamamu. Kaulah bidadari syurga cerminan Ainul Mardiyah. Benar ketetapanMu,wanita solehah permata buat lelaki soleh..

Nuffnang Ads

MY UP & DOWN LOVE STORIES

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Marriage Moving on...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 17 March 2014

TERIMA BOOKMARK DARI BLOG GALAHPANJANG!!!

Assalamualaikum..

Hari sabtu hari tu terima private massage di facebook dari Blog Galahpanjang..beliau tanya khabar tentang bookmark yang beliau telah pos.. tapi mintak maaf banyak2 sebab aku tak dapat balas mesej beliau.. bukan saja tak nak jawab tapi aku tak sure lagi yang bookmark tu dah sampai ke belum.. aku kena cek kat ofis dulu.. sebab guna alamat ofis.. hehe..

Datang ofis hari nie awal2 lagi aku cek peti surat..haa memang ada..tengok tarikh yang di cop di stem 12/03/2014.. ok, maybe dah berhari2 sampai tapi tak ada orang cek box.. aku sendiri pon lupa nak cek.. 


haaaa ini dia..IM BLOGGER!!!.. thank you Blog GalahPanjang... btw aku suka sangat quote kat bookmark tu... ok kawan2 semua..kalau ada kelapangan jom terjah Blog Galahpanjang 

Ok nak sambung buat kerja..petang nanti baru BW ke blog kawan2 yaaa...  




10 comments:

  1. Tahniah... semoga terus sukses ye.. :)

    ReplyDelete
  2. nice quote... tahniah dpt bm free

    ReplyDelete
  3. bagus bookmark ni.Di selitkan dgn kata2 yg bagus utk diri :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah naniey..cantik & peringatan yang bagus tu kat bookmark tu.

    ReplyDelete
  5. Dapat bookmark... tahniah ^__^

    ReplyDelete
  6. tahniah naniey.. comel bookmark tu.. menabung 2 kali inti untuk naniey.. :D

    ReplyDelete

terima kasih sudi tinggalkan komen..doakan saya dan suami bahagia hingga akhir hayat!!!