Jadilah wanita solehah,seindah mawar berduri, akhlaknya indah bak haruman, kelembutan bak rintik, kesopanan anggun menutupi diri, memelihara dari pandangan ajnabi,tawadhuknya mengharap redha Ilahi,tak terpana pada fana dunia, ditetapkan buat lelaki yang soleh.Moga segala cinta dan rindu terpendam, hanya buat suami tercinta terletak ketaatan. Maka sempurnakanlah agamamu. Kaulah bidadari syurga cerminan Ainul Mardiyah. Benar ketetapanMu,wanita solehah permata buat lelaki soleh..

Nuffnang Ads

MY UP & DOWN LOVE STORIES

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Marriage Moving on...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 27 August 2014

CPUV NUFFNANG: HP PC Demand Gen Digital

Assalamualaikum...

Dah lama sebenarnya nak update pasal CPUV nuffnang yang melekat kat blog ini tapi masih belum berkesempatan.. so hari nie belek balik draf  untuk siapkan entry nuffnang neh... kali ini nuffnang yang baik hati bagi iklan HP PC Demand Gen Di gital...


Apa ni?? aku pun tak pasti..apa kata kita semua google untuk dapat kan maklumat...hehe...


Sila klik gambar di atas untuk mendapat info yang lebih lanjut berkenaan dengan HP PC Deman Gen Digital ni..

Aku nie bukan taknak jelaskan dengan lebih lanjut berkenaan dengan HP PC ini, tapi aku nie buta IT buta teknologi.. tak tahu apa2 pun..so kalau kamu semua nak info..boleh klik2 gambar di atas yaa...

Terima Kasih NUFFNANG!!!

2 comments:

terima kasih sudi tinggalkan komen..doakan saya dan suami bahagia hingga akhir hayat!!!