Jadilah wanita solehah,seindah mawar berduri, akhlaknya indah bak haruman, kelembutan bak rintik, kesopanan anggun menutupi diri, memelihara dari pandangan ajnabi,tawadhuknya mengharap redha Ilahi,tak terpana pada fana dunia, ditetapkan buat lelaki yang soleh.Moga segala cinta dan rindu terpendam, hanya buat suami tercinta terletak ketaatan. Maka sempurnakanlah agamamu. Kaulah bidadari syurga cerminan Ainul Mardiyah. Benar ketetapanMu,wanita solehah permata buat lelaki soleh..

Nuffnang Ads

MY UP & DOWN LOVE STORIES

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Our Marriage Moving on...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 15 October 2014

TERIMA KASIH LADY KRAFTS

Assalamualaikum....

Selamat pagi, mulakan pagi anda dengan senyuman yaa.. Biar apa yang jadi semalam kita jadikan pengajaran, semoga hari ini berlangsung dengan penuh gemilang..haaa gitu... 

Semalam ada abang posmen hantar courier kita... macam dah boleh agak dah apa yang sampai, hehe

Tada ini dia....


Hadiah menang GIVE AWAY  dah sampai..alhamdulilah... kali ini kita dapat beg kait mini... sample produk shaklee dan terselit juga business card... Terima kasih ya sis Nurizan. Kalau sesiapa yang nak buat tempahan barangan kait (kraft) untuk dijadikan cenderahati boleh hubungi sis Nurizan ya,,, semua maklumat details ada di business card yang kita dah tayang paling depan sekali.. ataupun terus ke fanpage facebook sis iaitu https://www.facebook.com/ladykrafts 

# tetiba entry ini terbahasakan diri "kita".. macam comel je kan... boleh try ni guna kita.. kalau "aku" tu terasa kasar sedikit...akekeke...

Ok Babai.... 



2 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki naniey...

    Suka part kita tu..comel je kan..he..he

    ReplyDelete

terima kasih sudi tinggalkan komen..doakan saya dan suami bahagia hingga akhir hayat!!!